POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea și drepturile dumneavoastră în ceea ce privește datele cu caracter personal. Această politică de confidențialitate stabilește modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile cu caracter personal pe site-ul nostru. Prezenta politică de confidențialitate a fost elaborată în accord cu Legea nr. 190/2018 privind măsurile de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 (denumită GDPR).

Datele cu caracter personal colectate de SolarEenergy

Pentru a vă oferi serviciile noastre și pentru a îndeplini solicitările de oferte transmise de dvs. prin intermediul website-ului, putem colecta următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • Informații de contact: inclusiv numele, adresa poștală, adresa de e-mail și numărul de telefon.
  • Informații despre tranzacții: putem colecta informații despre produsele și serviciile achiziționate, istoricul comenzilor și alte detalii relevante.
  • Informații despre utilizare: putem colecta informații despre modul în care utilizați site-ul nostru, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date tehnice similare.
  • Informații suplimentare: putem colecta alte informații pe care le furnizați voluntar în timpul interacțiunii cu noi, cum ar fi întrebări, feedback, recenzii și preferințe.

Modul în care utilizam datele dvs. cu caracter personal

Utilizăm datele cu caracter personal colectate pentru următoarele scopuri principale:

  • Procesarea comenzilor și furnizarea serviciilor: utilizăm informațiile dumneavoastră pentru a procesa și a livra comenzile, pentru a vă oferi asistență privind serviciile noastre și pentru a vă comunica actualizări referitoare la comanda dumneavoastră.
  • Comunicare și marketing: putem utiliza adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul de telefon pentru a vă trimite informații despre produse, oferte speciale sau alte actualizări relevante. Aveți opțiunea de a vă dezabona de la aceste comunicări de marketing.
  • Îmbunătățirea serviciilor noastre: utilizăm datele colectate pentru a ne îmbunătăți site-ul și serviciile noastre, pentru a personaliza experiența utilizatorilor și pentru a dezvolta noi caracteristici și funcționalități.
  • Respectarea obligațiilor legale: putem prelucra datele dumneavoastră pentru a ne conforma obligațiilor legale aplicabile, cum ar fi raportarea și documentarea tranzacțiilor, precum și pentru a răspunde solicitarilor autorităților competente.

Divulgarea datelor către terți

SolarEnergy se angajează să nu vom vândă, închirieze sau transfere datele dumneavoastră cu caracter personal unor terți fără consimțământul dumneavoastră explicit, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să o facem în conformitate cu legea. Cu toate acestea, putem dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către terți selectați în următoarele circumstanțe:

  • Furnizorii de servicii: putem utiliza furnizori de servicii terți pentru a ne ajuta să procesăm datele și să furnizăm servicii. Acești furnizori de servicii sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor și să utilizeze datele numai în scopurile specificate de noi.
  • Respectarea legii: putem dezvălui datele dumneavoastră către autorități competente sau alte părți terțe dacă suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legea aplicabilă sau în scopul protejării drepturilor, siguranței sau proprietății noastre.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal și să utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea acestora. Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere că nicio metodă de transmitere a datelor pe internet sau de stocare electronică nu este complet sigură și nu putem garanta securitatea absolută a datelor dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră

În conformitate cu GDPR, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le deținem și de a solicita rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării acestora în anumite condiții. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune prelucrării datelor și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați utilizând informațiile de contact furnizate la sfârșitul acestei politici.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate în funcție de modificările legislației sau de practicile noastre de colectare și utilizare a datelor. Vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Orice modificări ale politicii de confidențialitate vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site.

Contact

Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitări referitoare la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:

Ultima actualizare: 01.06.2023